Heerlijk leven en werken

Sta je persoonlijk of professioneel op een kruispunt of voor nieuw begin? Heb je behoefte aan vrijuit spreken? Ik bied als gesprekspartner steun om echte woorden en je eigen antwoorden te vinden.

Thema's waarbij ik begeleid zijn:

  • Loopbaan-, leiderschaps-, en levensvragen 
  • Gezondheid en balans in werk en persoonlijk leven 
  • Verwerking van verlies
  • Zoektocht naar innerlijke drijfveren, spiritualiteit en inspiratie
  • Opnieuw in contact komen met de/je eigen natuur

Gesprek

We beginnen met een open gesprek van mens tot mens. Daaruit volgt wat je verwachtingen zijn en op basis hiervan maken we een afspraak over aantal en duur van de gesprekken. Elk begeleidingstraject is maatwerk. Vaak gaat het om drie tot zeven gesprekken.

Ik luister onbevooroordeeld, ben samen stil, voel en denk mee, totdat helder is waar het jou om gaaten hoe je weer verder kunt. Eventueel ondersteun ik bij het zetten van praktische stappen. Ter ondersteuning van innerlijke en emotionele processen kunnen adem-, ontspannings- en bewustwordingsoefeningen onderdeel uitmaken van een traject en ook advies over het gebruik van bloesemremedies.  

Mijn begeleiding helpt je om weer beter contact te krijgen met wat jou beweegt en daar uitdrukking aan te geven. Meer helderheid over de kern van je (ziels)vragen en inzicht in passende antwoorden geeft samenhang, veerkracht en vertrouwen. Wanneer je je thuis voelt bij jezelf ervaar je meer verbondenheid met anderen én meer vrijheid om zelf voluit te leven. 


Reacties
“Je kunt merken dat Mariëlle een enorm gevulde rugzak heeft waar ze uit put: spiritualiteit; praktisch en persoonlijke ontwikkeling in relatie tot maatschappelijke ontwikkeling.”
“Ik voel oprechte interesse bij Mariëlle, wijsheid met humor en gegronde lichtheid. Ik ervaar ruimte om mezelf te zijn.”

Mijn expertise

Zolang ik me kan herinneren, verwonder ik me over het leven en de wereld. Wie ben ik? Is er een bedoeling? Hier heb ik mijn werk van gemaakt. Ik ben gesprekspartner voor mensen die zoeken naar zin in leven en werk. Daarnaast geef ik praktisch houvast om de gewenste verandering te realiseren. 

Ik ben geschoold in het omgaan met zingeving en betekenis als geestelijk begeleider bij de Universiteit voor Humanistiek te Utrecht. Ruim 20 jaar vervulde ik coachende leiderschapsrollen als senior adviseur, programmaleider en directeur in het maatschappelijke domein. Mijn kennis en ervaring heb ik aangevuld met (internationale) holistische en intuïtieve coachingsopleidingen en ik ben sinds 2022 bloesemremedietherapeut. Ik rondde in 2011 bij Samsara yoga docentenopleiding de non-dualistische yoga- en meditatiedocentenopleiding af en vervolgens leidde ik daar 10 jaar yogadocenten op en bood begeleidding bij persoonlijke ontwikkeling. Voor kwaliteitsborging en het actueel houden van mijn expertise ben ik aangesloten bij de Vereniging voor Yogadocenten Nederland en internationale Genuine Contact Organization 

Voor een praktischer of energetischer insteek of voor het vormgeven van een ceremonie, zie mijn dienstverlening Opruimen en Ceremonie

Tarief

Een oriënterend gesprek is vrijblijvend en zonder kosten. Ik hanteer zakelijke en particuliere tarieven. 

Meer informatie

Wil je meer informatie om te kijken of mijn begeleiding bij je past of een afspraak maken? Neem contact met me op. 

 

Op mijn diensten zijn algemene voorwaarden van toepassing.

Bij particuliere begeleiding gelden aanvullende bepalingen